OVER JANINE

Hoewel ik het zelf altijd al enorm belangrijk vond om mooie en verzorgde nagels te hebben, was het een oud collega (Belgisch kampioen gelnagels) die mij inspireerde om me zelf te ontwikkelen als nagelstyliste. Zij deed destijds mijn nagels en gedurende de behandelingen legde ze me uit hoe bepaalde technieken werkte en vertelde ze mij alle ins en outs op het gebied van nagels en de verzorging ervan. Ik besloot om me verder te gaan verdiepen en een opleiding te gaan volgen tot nagelstyliste. Ik heb door de tijd meerdere opleidingen en cursussen gevolgd en ben een officieel gecertificeerd CND Shellac™ nagelstylist. Daarnaast blijf ik mezelf ontwikkelen zodat ik je de best mogelijke service kan garanderen.

Ik vind het belangrijk dat de gezondheid van de natuurlijke nagel voorop staat. Daarom kies ik voor de producten van CND™. Zo is bijvoorbeeld CND Shellac™ in tegenstelling tot veel andere UV-cured polishes geheel veilig in gebruik (Ook voor zwangere dames!). Bij een Shellac™ behandeling wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd door opruwen. Ook het verwijderen van Shellac™ is geheel veilig en pijnloos.

Door middel van deze site zal ik je op de hoogte houden over alles wat met nagels te maken heeft. Ook komen de laatste trends en de mode kleuren aanbod. Kom dus regelmatig terug en laat je inspireren.

Enjoy! X
over ons Janine Scheers nagels doetinchem sentimento shellac cnd
Nagels_Doetinchem voorkant pand ingang over ons

Over de salon

Nagels Doetinchem is gevestigd aan de Slotlaan in Doetinchem. In 2014 ben ik gaan samenwerken met kapsalon Sentimento per capelli in Doetinchem. 4,5 jaar lang zat Nagels Doetinchem bij Sentimento in het pand. Sinds 2019 ben ik verhuisd naar een eigen ruimte aan de Slotlaan. 

Je kunt heel gemakkelijk online en kosteloos jouw afspraak inplannen met één van onze bruidsdeskundige voor de eerste informatie. Zo zorgen wij ervoor dat jullie dag onvergetelijk wordt.

Ik ontvang je graag bij Nagels Doetinchem. De heerlijke koffie staat klaar en ik kijk ernaar uit om je eens lekker in de watten te leggen.

LET’S WORK TOGETHER
Ben jij weddingplanner, heb je een bruidsmodezaak of kun jij om een andere reden een nagelstyliste gebruiken, ik werk graag samen met de beste uit het vak. Laten we een kop koffie drinken. Bel me op +31 6 53 90 34 39 of mail me op janine@nagelsdoetinchem.nl.

Like and follow us on social media