Nagels_Doetinchem behandelingen

CND Shellac™

behandelingen

Het populairste product van CND™ is Shellac™ brand 14+ day nail color. Tot wel twee weken (of langer) prachtige gelakte nagels zónder de natuurlijke nagel te beschadigen tijdens de behandeling!

In tegenstelling tot concurrerende systemen is de drijfveer van alle CND™ producten om de natuurlijke nagel gezond te houden. Er wordt dus niet gebuft op de natuurlijke nagel en CND Shellac™ wordt er ook niet vanaf gesoakt of gevijld. Hierdoor is CND Shellac™ geschikt voor elke klant die wil genieten van een slijtvaste polish tot wel twee weken lang.

DON’T GET GELLED, GET THE ORIGINAL! SHELLAC™

CREATIVE PLAY TOPCOAT™

behandelingen

Zwakke of broze nagels? Probeer Shellac™ in combinatie met Creative play topcoat™ De sterkste CND™ Top Coat tot nu! Speciaal gemaakt om extra bescherming te geven aan klanten met zwakke, dunne of broze nagels.CND™ Creative Play topcoat is een volledig nieuw polish systeem van CND™. Hoogglans die wekenlang behouden blijft. Het kan zowel op de natuurlijk nagels aangebracht worden of over de CND™ shellac. Vijlen of opruwen van de natuurlijke nagels is bij dit product niet nodig.

creative play topcoat nagels doetinchem behandelingen
Nagels_Doetinchem cnd shellac voeten tenen behandelingen

Teennagel

behandelingen

Een feestje, open schoenen of gewoon een vrolijk uitzicht? Heb jij de teennagels als zomerklaar?
Iedere voet heeft een goede pedicure nodig en iedere nagel fleurt op van een strakke en vrolijke kleur.
Voor een mooi gelakte teennagel kun je  bij mij terecht.
Of dat nou gaat om het lakken met CND Vinylux™ of langer plezier met CND Shellac™ voor beide behandelingen kun je plaatsnemen op de koninklijke verhoging.

Nagels Lakken

Ben jij ook zo ongeduldig met nagels lakken en komt het bij jouw regelmatig voor dat je het patroon van je sokken in je lak hebt staan om vervolgens weer overnieuw te moeten beginnen? Kom naar de salon en ik lak ze voor je of combineer dit met je kleur behandelingen bij Sentimento per capelli. Terwijl de kleur inwerkt hebt jij je nagels gelakt.

Koop je CND Vinylux™ bij mij dan lak ik ze gratis voor je.

nagels doetinchem lakken vinylux cnd
aloe vera parafinne behandeling nagels doetinchem

Paraffine

behandelingen

Een absolute aanrader! Paraffine is een soort kaarsvet. Als het warm wordt, dan smelt het tot een vloeibaar product, komt het weer in aanraking met de lucht, dan hardt het uit. De handen worden drie keer onder gedompeld. Daarna worden ze verpakt in plastic en warmte handschoenen, waardoor de warmte van de paraffine goed in de huid en handen door kan dringen. Nu kun je 10 minuten ontspannen, terwijl de paraffine zijn werking doet.

Als je last hebt van droge en beschadigde handen, met eventueel pijnlijke kloofjes, dan is dit  wat voor jouw. Het verzacht de opperhuid, stimuleert de doorbloeding, versterkt en verbetert het onderhuidse weefsel, verzacht de nagelriemen en pijnlijke spieren bij b.v. reuma. Na afloop wordt de paraffine verwijderd, en krijg je een voedende Dadi’ lotion in gemasseerd.

Op dit moment is het paraffine bad gevuld met aloë vera.

Manicure

Heb je last van ingescheurde of gebarsten nagels, zijn je nagelriemen in slechte conditie of wil jij gewoon eens extra aandacht aan je handen geven?
Dan is een manicurebehandeling iets voor jouw! Wat gebeurd er nou eigenlijk tijdens een manicure? Allereerst worden je handen goed gedesinfecteerd en je nagels beoordeeld op de gezondheid om een gepast advies te kunnen geven.
Daarna worden je nagels in model gevijld en zo nodig losse velletjes weg gehaald. Je nagelriemen worden zacht gemaakt en verzorgd. Vrouwen kunnen naar eigen wens de nagels daarna laten lakken met een blanke lak of laten polijsten. (bij de mannen slaan we deze stap over) Als voeding krijgen je nagels een behandeling met Dadi’ oil. Tot slot worden je handen met een kleine handmassage verzorgd met Dadi’ lotion.

Combineer je manicure met Shellac™ , nagels lakken of een paraffinebehandeling.

manicure behandeling nagels doetinchem dadi

Like and follow us on social media

openingstijden

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: 9:00 – 17:00
Woensdag: 9:00 – 13:30
Donderdag: Op afspraak
Vrijdag: 9:00 – 17:00

Bij het maken van een (online) afspraak bij Nagels Doetinchem dient u een aantal persoonsgegevens in te vullen. Hierdoor gaat u akkoord met verwerking van uw persoonsgegevens conform onze privacyverklaring.